Verschillende Trainingen

Een training moet niet alleen effectief en doelgericht zijn, FUN en variatie is naar onze mening net zo belangrijk! En dat is dan ook de basis van onze trainingen.

Gratis Proefles

Indoor Bootcamp *Core&Cardio*

Indoor Bootcamp: Core & Cardio, de naam zegt het al! Een uurtje pittig indoor trainen met een gezellige groep mensen. Het is géén buikspierkwartiertje! We mixen namelijk coretraining af met hoge intensiteit cardio. Op deze manier versterken we niet alleen de essentiële spieren rondom uw buik en ruggengraat maar verbranden we ook nog eens zeer veel calorieën tijdens de training! Lees meer: Wat zijn de Indoor Bootcamp – Core & Cardio trainingen?  

Indoor Bootcamp *Crosstraining*

Indoor Bootcamp: Crosstraining is een nieuwe training op dinsdag en zaterdag! De nadruk ligt op het krachtuithoudingsvermogen trainen. Iets waar je echt topfit van wordt :) Deze workouts hebben elementen vanuit het crossfit. We werken met gewichten in de vorm van sandbells (kruising tussen een zandzak en een kettlebell) en combineren oefeningen zoals slams, presses, squats, rows met cardiovasculaire oefeningen. De training duurt ongeveer 60 minuten inclusief cooling down en stretchen. Lees meer: Wat zijn de Indoor Bootcamp – Crosstrainingen?

Fightcamp *CardioBoxing*

Cardioboxing is een dynamische (kick)bokstraining waarbij we voornamelijk met tweetallen werken. Buddy up dus! Denk aan (kick)bokscombinaties op elkaars handschoenen of kussens, dus je komt niet met een blauw oog thuis! Dit wisselen we af met kracht en cardio oefeningen zodat het een echte fullbody workout wordt waarmee we spieren versterken en calorieën verbranden! Je hoeft geen ervaring met vechtsporten te hebben om mee te doen, deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Motiveer je buddy en kom trainen! Lees meer: Wat zijn de Fightcamp – Cardioboxing trainingen?

Fightcamp *Kickpadtraining*

Nadat je van 20.00 – 21.00 de Core & Cario training hebt gedaan, trek je daarna de bokshandschoenen aan voor een half uur lekker kickboksen! De training is 30 minuten en we focussen ons op stoot- en traptechnieken op de kickpads. Dit doen we door kickboksrondes op de pads, waarbij jij pads vasthoudt voor je buddy. En daarna wisselen natuurlijk! Totdat we uiteindelijk allemaal een aantal intensieve rondes op de pads achter de rug hebben! * Je kan kan ook alleen de kickpadtraining komen volgen als je dat wilt. Lees meer: Wat zijn de Fightcamp – Kickpadtrainingen?

Fightcamp *Bokszaktraining*

Tijdens de Fightcamp zaktrainingen mixen we technieken uit het boksen en kickboksen met fitnessoefeningen. Doordat we steeds op een stevig tempo op de zak werken en korte rustperiodes hanteren (intervaltraining),  verbranden we zeer veel calorieën tijdens de workout! Kortom, een hele explosieve en energieke training! Lees meer: Wat zijn de Fightcamp – Bokszaktrainingen?

Outdoor Bootcamp *Urban Bootcamp*

Buiten sporten in groepsverband blijft gewoon superleuk! We maken tijdens de training gebruik van de omgeving en gebruiken het lichaam zoals het bedoeld is om te bewegen. Niet op een fitness apparaat in de sportschool maar lekker dynamisch bewegen, heerlijk in de buitenlucht! In de wintermaanden trainen we op de woensdagavond op de wagenwerkplaats. Lees meer: Wat zijn de Outdoor Bootcamp – Urban Bootcamp trainingen?  

Indoor Bootcamp *Circuittraining*

De Indoor Bootcamp: Circuittraining is een relatief korte maar intensieve groepstraining. Elke keer staat er een ander circuit klaar waar je krachtuithoudingsvermogen en je conditie mee wordt uitgedaagd!  Denk aan kettlebells, battleropes, dumbells, TRX touwen en nog veel meer! Dit alles wordt ondersteund door een enthousiaste instructeur en een stevige beat uit de speakers. Ga de uitdaging aan en doe mee! De training duurt ongeveer 60 minuten inclusief cooling down en stretchen. Lees meer: Wat zijn de Indoor Bootcamp – Circuittrainingen?  

Outdoor Bootcamp *Running Bootcamp*

Tijdens de Running Bootcamp training mixen we fullbody krachtoefeningen met hardlopen. Dit doen we op een absoluut unieke locatie: de Soesterduinen. Het zanderige, heuvelachtige landschap zorgt voor een extra dimensie tijdens deze pittige groepstraining! Om deel te nemen aan deze training is enige hardloopconditie dus wel vereist. Vraag de trainer naar meer info. Lees meer: Wat zijn de Outdoor Bootcamp – Running Bootcamp trainingen?    

Can-Do FITTEST

Meten is Weten! Zonder een gedegen testsysteem is het onmogelijk je voortgang bij te houden. De Can-Do FITTEST is een testmoment die eens per kwartaal terug komt. Het doel van de test is om je voortgang te testen en te registeren. Om écht een goede indicatie te krijgen van je fysieke niveau testen wij het totale atletische vermogen. Lees meer: Wat is de Can-Do FITtest?

Hardlopen

Elke vrijdag starten we de dag met een lekker stuk hardlopen! Het parcours is altijd zo’n 5km lang en iedereen kan op zijn/ haar eigen tempo meelopen. Het is absoluut géén wedstrijd! We wisselen tussen de volgende prachtige locaties: Bos Birkhoven, Den Treek en de Soesterduinen.