31 Jan

Nieuwsbrief februari

Geplaatst door: Ron Verzijl - Categorie: Nieuwsbrief

Februari. Vele Nederlanders hebben ondertussen de goede voornemens al laten varen en zijn weer teruggevallen in het bekende, veilige maar destructieve patroon… Maar wij niet!
We knallen lekker door, sporten minimaal 2x per week en letten op onze voeding. Geen crashdieet dus en geen sportregime van een olympisch turner maar iets wat je voor langere periode kan volhouden een een lifestyle wordt!

Jarig!
Er zijn 3 leden jarig deze maand.
3 februari Liza van der Mei
5 februari Martine Pol
9 februari Berry Blankenstijn
Vergeet ze niet te feliciteren!

Uitslag Challenge #2 
De 2e challenge is inmiddels achter de rug en we hebben een winnaar! Naja, een winnares in dit geval.
Esmiralda Snijder heeft met 4 nieuwe introducees de challenge gewonnen!
Gefeliciteerd Esmiralda en veel plezier met de prijs! En alle andere personen die een poging hebben gedaan: Bedankt voor de inzet en hopelijk volgende keer beter!

Halverwege februari introduceer ik de nieuwe challenge.

FITTEST dinsdag 3 februari
Het is weer de hoogste tijd voor de Can-Do FITTEST! Elke paar maanden testen we onze voortgang op een aantal fysieke testonderdelen. Zorg dat je bij één van de twee testmomenten aanwezig bent! Voor meer info over de FITTEST, klik hier.

Wil je meedoen aan de FITTEST, schrijf je dan vóór dinsdag 12:00 in. Dan heb ik de kans om jouw registratieformulier uit te printen en mee te nemen.

Dit betekend dat er geen reguliere Indoor Bootcamp en Fightcamp trainingen zijn op 3 februari.

Zaterdag 7 februari 09.00 uur Outdoor training
Op deze datum is een outdoor training in park Schothorst. Ter voorbereiding op de Stormloop in april organiseer ik elke maand een buitentraining om gezamenlijk voor te bereiden. De training zal de belasting van een obstacle course simuleren. Dus stukken hardlopen gevolgd door een korte intensieve krachtsinspanningen.

Ook als je niet meedoet aan de Stormloop kan je gewoon lekker meedoen! De training staat al in het rooster dus schrijf je in als je mee wilt doen. Daar staat ook vermeldt waar we verzamelen en waar je kan parkeren.

Dit betekend dat er geen indoor training is op 7 februari.

(Nog steeds) Outdoor trainer gezocht 2015
Ik ben op zoek naar een enthousiaste, sociale en creatieve trainer die ons in 2015 wil komen versterken. Het gaat in eerste instantie om het verzorgen van een outdoor bootcamp training 1 á 2 keer per week en incidenteel indoor bootcamp trainingen. Sportgerelateerde opleidingen zijn geen must, er zal een interne training gaan plaatsvinden. Ken jij iemand in jou omgeving die geschikt is en hier wel oren naar heeft? Laat het me even weten via een privéberichtje.

That’s all, tot de volgende training!

Ron

The following two tabs change content below.
Ron Verzijl heeft door de jaren heen een enorme passie voor fitness, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In 2011 is hij daarom begonnen zijn kennis uit te breiden d.m.v. het volgen van diverse opleidingen op het gebied van sport & coaching. Hierna is hij in 2012 aan het werk gegaan als personal trainer en heeft hij in 2014 zijn eigen sportclub geopend. “Mijn doel is mijn kennis en ervaring te delen om zo anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun fitness-doel!”

Laatste berichten van Ron Verzijl (toon alles)

Terug Naar Blog
« « » »

Categorieën