19 Feb

Wat houden de Fightcamp – Cardioboxing trainingen in Amersfoort in?

Geplaatst door: Ron Verzijl - Categorie: FAQ

Wat houden de Fightcamp – Cardioboxing trainingen in Amersfoort in?
Het werkt stress verminderend om zo nu en dan even “los te gaan” op de stoot en trapkussens. Heerlijk! Even die energie eruit!


De Fightcamp trainingen zijn veel meer dan alleen stoten en trappen. Het is een complete, full-body workout waarbij we technieken aanleren en gebruiken vanuit de vechtsport. Denk bijvoorbeeld aan stoot combinaties uit het boksen en knieën en trappen uit kickboksen.

Waarom Fightcamp en geen (kick)boksen?
Fightcamp is voor iedereen. Bij regulieren (kick)boks trainingen wordt men vaak zelf geraakt op het lichaam en hoofd. Dit vinden wij niet nodig en treffen daarom alleen op kussens. Dit verlaagd de spreekwoordelijke drempel behoorlijk want veel mensen zitten gewoon niet te wachten op een blauw oog! En dat is waarom de Fightcamp trainingen zo populair zijn. Het is de combinatie van die lage drempel en de mogelijkheid om toch vechtsport te beoefenen!

Kickpad 1

 

Ik heb zelf geen handschoenen, kan ik wel meedoen?
Ja! Wij hebben handschoenen én binnenhandschoenen in diverse maten ter beschikking voor beginnende leden en mensen die voor een proefles komen. Mocht u van plan zijn om vaker te komen tijdens deze trainingen raden wij u aan om zelf een paar bokshandschoenen aan te schaffen.

Bent je geïnteresseerd geraakt en wil je een keer meetrainen? Doe een keer mee en kijk of het wat voor jou is! Ik weet zeker van wel! 😉

BOEK EEN PROEFLES

See you at Fightcamp!

-Ron

The following two tabs change content below.
Ron Verzijl heeft door de jaren heen een enorme passie voor fitness, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In 2011 is hij daarom begonnen zijn kennis uit te breiden d.m.v. het volgen van diverse opleidingen op het gebied van sport & coaching. Hierna is hij in 2012 aan het werk gegaan als personal trainer en heeft hij in 2014 zijn eigen sportclub geopend. “Mijn doel is mijn kennis en ervaring te delen om zo anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun fitness-doel!”

Laatste berichten van Ron Verzijl (toon alles)

Terug Naar Blog
« « » »

Categorieën