09 Mrt

Wat houden de Indoor Bootcamp – Core & Cardio trainingen in Amersfoort in?

Geplaatst door: Ron Verzijl - Categorie: FAQ

Wat houden de Indoor Bootcamp – Core & Cardio trainingen in Amersfoort in?

Intensief, gevarieerd, samen met anderen en LEUK! Zo omschrijf je de Indoor Bootcamp – Core & Cardio trainingen in Amersfoort het beste.

De naam zegt het al: we focussen ons tijdens deze training op het versterken van de core (lage rug en buikspieren) en het vergroten van de cardiovasculaire capaciteit. Deze twee aspecten zijn eigenlijk de pilaren van training.

Zonder een goed ontwikkelde core is geen enkele krachtoefening mogelijk. Je zult je lichaam eerst moeten stabiliseren voordat je een pushup kunt maken of iets uit de kast wilt tillen. En ook bij bijvoorbeeld het hardlopen is een goede core essentieel om met een goede houding te blijven lopen. Tevens voorkom je blessures met een sterke core. Lage rug, nek en knieklachten worden vaak veroorzaakt door zwakke corespieren. Kortom, het is belangrijk om hier aan te werken!

Het vergroten van de cardiovasculaire capaciteit is ook zeer belangrijk. Dat geld voor de lange termijn gezondheid, maar ook als je even de trap wilt oprennen. Je bent in staat om je lichaam te bewegen zonder snel vermoeid te raken. En wanneer je een zware inspanning hebt moeten leveren, en je bent even buiten adem, herstel je daarna weer heel snel. Dat zijn de voordelen van een goede conditie!

En naast dat deze trainingen erg GOED voor je zijn, zijn ze vooral ook erg LEUK. Je traint in een goed vol gemotiveerde, gezellige mensen met zeer diverse fitnessniveaus. Iedereen kan lekker op zijn/ haar niveau meetrainen en er heest geen machocultuur.

Core cardio 1 Core cardio 2

 

Ik ben nog niet zo fit, is deze les wel voor mij geschikt?
Ja! Deze lessen zijn voor iedereen. Ongeacht wat uw aanvangsniveau is. We trainen allemaal om beter te worden en iedereen is een keer begonnen. Het is dus totaal geen schande om de minst fitte te zijn tijdens een training. Juist top dat je de stap hebt genomen! Resultaten volgen, let maar op!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je een keer meetrainen? Boek dan een proefles en kijk of het wat voor jou is! Ik weet zeker van wel! 😉

BOEK EEN PROEFLES

See you at Bootcamp!

-Ron

The following two tabs change content below.
Ron Verzijl heeft door de jaren heen een enorme passie voor fitness, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In 2011 is hij daarom begonnen zijn kennis uit te breiden d.m.v. het volgen van diverse opleidingen op het gebied van sport & coaching. Hierna is hij in 2012 aan het werk gegaan als personal trainer en heeft hij in 2014 zijn eigen sportclub geopend. “Mijn doel is mijn kennis en ervaring te delen om zo anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun fitness-doel!”

Laatste berichten van Ron Verzijl (toon alles)

Terug Naar Blog
« « » »

Categorieën