10 Mrt

Wat houdt de Indoor Bootcamp – Crosstraining in Amersfoort in?

Geplaatst door: Ron Verzijl - Categorie: FAQ

Wat houdt de Indoor Bootcamp – Crosstraining in Amersfoort in?

Indoor Bootcamp: Crosstraining is een altijd gevarieerde, intensieve, fullbody training. Er staan elke dinsdag én zaterdag 2 Crosstrainingen op het rooster.

Utah, Indiana, Texas…… deze namen zal je voorbij zien komen op het whiteboard tijdens de Crosstraining. We hebben de workouts namelijk die namen van de 52 Amerikaanse staten geven, de zogenaamde USA States workouts!

Elke workout is weer anders en heeft een andere nadruk. Wel zijn ze ALLEMAAL pittig en ALLEMAAL heel leuk om te doen! De ene keer werk je samen met een buddy of als drietal, de andere keer ga zelf aan de slag. Elke workout is zo in elkaar gezet dat we het gehele lichaam trainen. Dus geen split schema’s die je weleens in de fitnessruimte ziet, nee altijd “full body” en lekker intensief. Dit is de succesformule naar een sterk, fit, mooi en gezond lichaam!

Deze workouts hebben elementen vanuit het crossfit. We werken met gewichten in de vorm van sandbells (kruising tussen een zandzak en een kettlebell) en combineren oefeningen zoals slams, presses, squats, rows met cardiovasculaire oefeningen. De training duurt ongeveer 60 minuten inclusief cooling down en stretchen.

Ik ben nog niet zo fit, is deze les wel voor mij geschikt?

Ja! Deze lessen zijn voor iedereen. Ongeacht wat uw aanvangsniveau is. We trainen allemaal om beter te worden en iedereen is een keer begonnen. Het is dus totaal geen schande om de minst fitte te zijn tijdens een training. Juist top dat je de stap hebt genomen! Resultaten volgen, let maar op!

20170221_193120 Kansas

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je een keer meetrainen? Boek dan een proefles en kijk of het wat voor jou is! Ik weet zeker van wel! 😉

BOEK EEN PROEFLES

See you at Bootcamp!

-Ron

The following two tabs change content below.
Ron Verzijl heeft door de jaren heen een enorme passie voor fitness, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In 2011 is hij daarom begonnen zijn kennis uit te breiden d.m.v. het volgen van diverse opleidingen op het gebied van sport & coaching. Hierna is hij in 2012 aan het werk gegaan als personal trainer en heeft hij in 2014 zijn eigen sportclub geopend. “Mijn doel is mijn kennis en ervaring te delen om zo anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun fitness-doel!”

Laatste berichten van Ron Verzijl (toon alles)

Terug Naar Blog
« « » »

Categorieën