17 Mrt

Wat houdt de Indoor Bootcamp – Circuittraining in Amersfoort in?

Geplaatst door: Ron Verzijl - Categorie: FAQ

Wat houdt de Indoor Bootcamp – Circuittraining in Amersfoort in?

Op elke donderdagavond om 18.45 en 19,45 uur staat er een spetterende circuittraining voor je klaar in de sportzaal!

De kern van deze training is het circuit. Het circuit is elke training weer geheel anders qua oefeningen, tijdsintervallen en intensiteit, zodat de training altijd lekker gevarieerd en verrassend blijft. Je gaat met alleen of met je buddy de verschillende punten af waar je de oefeningen uitvoert.  Op het ene punt doe je bijvoorbeeld een pushup met een gewicht (afhandelijk van fitnessniveau) en na 60 seconden ga je door naar het volgende punt waar je squats doet met dumbells.

We trainen altijd het gehele lichaam (fullbody) en er zit altijd een cardio-element in. Deze combinatie maakt deze training uitdagend voor elk fitnessniveau en zorgt voor een dikke vette kcal-verbranding! Ideaal voor vetverbranding en spierversterking dus en super voor je algehele conditie! En daarna is het gewoon heel leuk om dit in een leuke groep te doen met lekkere muziek erbij uit de speakers!

De trainingsmaterialen die we onder andere gebruiken zijn: dumbells, sandbells, battleropes, sliders, TRX touwen, abwheels en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht! 😉

Circuittraining 2 Circuittraining 3  Circuittraining

Ik ben nog niet zo fit, is deze les wel voor mij geschikt?
Ja! Deze lessen zijn voor iedereen. Ongeacht wat uw aanvangsniveau is. We trainen allemaal om beter te worden en iedereen is een keer begonnen. Het is dus totaal geen schande om de minst fitte te zijn tijdens een training. Juist top dat je de stap hebt genomen! Resultaten volgen, let maar op!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je een keer meetrainen? Boek dan een proefles en kijk of het wat voor jou is! Ik weet zeker van wel! 😉

BOEK EEN PROEFLES

See you at Bootcamp!

-Ron

The following two tabs change content below.
Ron Verzijl heeft door de jaren heen een enorme passie voor fitness, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In 2011 is hij daarom begonnen zijn kennis uit te breiden d.m.v. het volgen van diverse opleidingen op het gebied van sport & coaching. Hierna is hij in 2012 aan het werk gegaan als personal trainer en heeft hij in 2014 zijn eigen sportclub geopend. “Mijn doel is mijn kennis en ervaring te delen om zo anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun fitness-doel!”

Laatste berichten van Ron Verzijl (toon alles)

Terug Naar Blog
« « » »

Categorieën