10 Feb

Wat houdt de Fightcamp – Kickpadtraing in Amersfoort in?

Geplaatst door: Ron Verzijl - Categorie: FAQ

Wat houdt de Fightcamp – Kickpadtraining in Amersfoort in?

Nadat je van 20.00 – 21.00 de Core & Cario training hebt gedaan, trek je daarna de bokshandschoenen aan voor een half uur lekker kickboksen!

De training is 30 minuten en we focussen ons op stoot- en traptechnieken op de kickpads. Dit doen met kickboksrondes van 2 minuten op de pads, waarbij jij pads vasthoudt voor je buddy. En daarna wisselen natuurlijk!  Totdat we uiteindelijk allemaal 3 intensieve rondes op de pads achter de rug hebben!

Het voordeel van deze manier van kickboksen is dat je veilig hard kan trappen en stoten. Je komt qua gevoel heel dicht bij het sparren ZONDER elkaar te raken! Het is wel zo prettig als je de volgende dag gewoon naar je werk kan zonder blauw oog 😉

Ik ben nog niet zo fit, is deze les wel voor mij geschikt?

Ja! Deze lessen zijn voor iedereen. Ongeacht wat uw aanvangsniveau is. We trainen allemaal om beter te worden en iedereen is een keer begonnen. Het is dus totaal geen schande om de minst fitte te zijn tijdens een training. Juist top dat je de stap hebt genomen! Resultaten volgen, let maar op!

 

Hier zien we Laura en Ron bezig op de kickpads.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je een keer meetrainen? Boek dan een proefles en kijk of het wat voor jou is! Ik weet zeker van wel! 😉

BOEK EEN PROEFLES (Je kan kan ook alleen de kickpadtraining komen volgen als je dat wilt)

See you at Fightcamp!

-Ron

The following two tabs change content below.
Ron Verzijl heeft door de jaren heen een enorme passie voor fitness, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In 2011 is hij daarom begonnen zijn kennis uit te breiden d.m.v. het volgen van diverse opleidingen op het gebied van sport & coaching. Hierna is hij in 2012 aan het werk gegaan als personal trainer en heeft hij in 2014 zijn eigen sportclub geopend. “Mijn doel is mijn kennis en ervaring te delen om zo anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun fitness-doel!”

Laatste berichten van Ron Verzijl (toon alles)

Terug Naar Blog
« « » »

Categorieën