19 Aug

Wat houden de Outdoor Bootcamp – Urban Bootcamp Trainingen in Amersfoort in?

Geplaatst door: Ron Verzijl - Categorie: FAQ

Outdoor  Bootcamp – Urban Bootcamp in Amersfoort

Buiten sporten in groepsverband blijft gewoon superleuk! Heerlijk in de buitenlucht je sportmoment pakken. Dit doen wij elke woensdagavond om 19.30 uur!

De Urban Bootcamp training is een cardiovasculaire en spierversterkende outdoor workout. Tijdens de training maken wij gebruik van de omgeving en gebruiken wij het lichaam zoals het bedoeld is om te bewegen. Niet op een fitness apparaat in de sportschool maar heerlijk in buitenlucht! Deze training duurt ongeveer 60 minuten.

De locatie is de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Deze oude treinwagenwerkplaats ademt een stoere, industriële sfeer uit. Vandaar de naam Urban Bootcamp. Hier zijn talloze mogelijkheden voor urban-style outdoor trainingen en we hebben als Can-Do Fitness ook toestemming om overdekt te trainen de open parkeergarage.

Wagenwerkplaats aug 2015 1

De training ziet er elke week weer anders uit. De ene keer ligt de nadruk meer op het ontwikkelen van kracht en de andere keer focussen we ons meer op het verbeteren van de conditie. De mogelijkheden op de trainingslocaties zijn eindeloos dus elke keer staat je weer een andere leuke training te wachten! We verzamelen om 19.25 uur op de P-plaats op de Wagenwerkplaats.

Niveau
Tijdens deze training zullen we altijd wel wat hardlopen, maar de training is op een dusdanige manier ingericht dat elk fitnessniveau hier aan kan deelnemen. Ook al kan je niet zo goed hardlopen dus!

Wij hopen dat je eens lekker mee komt doen tijdens deze training! Boek een vrijblijvende proefles en kom er achter hoe leuk sporten kan zijn!

BOEK EEN PROEFLES

Met sportieve groet,
Can-do Fitness

The following two tabs change content below.
Ron Verzijl heeft door de jaren heen een enorme passie voor fitness, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In 2011 is hij daarom begonnen zijn kennis uit te breiden d.m.v. het volgen van diverse opleidingen op het gebied van sport & coaching. Hierna is hij in 2012 aan het werk gegaan als personal trainer en heeft hij in 2014 zijn eigen sportclub geopend. “Mijn doel is mijn kennis en ervaring te delen om zo anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun fitness-doel!”

Laatste berichten van Ron Verzijl (toon alles)

Terug Naar Blog
« « » »

Categorieën