17 Apr

Wat houden de Fightcamp – Bokszaktrainingen in Amersfoort in?

Geplaatst door: Ron Verzijl - Categorie: FAQ

Wat houdt de Fightcamp – Bokszaktraining in Amersfoort in?
‘Heel intensief maar echt SUPERLEUK!’ Dat is de reactie van de meeste mensen na hun eerste bokszaktraining.

Tijdens de bokszaktraining werk je d.m.v. technieken uit het (kick)boksen aan je algehele fitheid. Het tempo van deze les ligt lekker hoog waardoor je echt gemotiveerd wordt om tot het uiterste te gaan. Maar dan wel op je eigen manier en niveau uiteraard!

We werken met tweetallen op zakken waarbij de technieken op de zakken afwisselen met spierversterkende oefeningen. Je leert (kick)boks technieken aan en daarnaast is het natuurlijk ook HEERLIJK om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan!

Bokszaktraining 1

bokszaktraining 3

Wij werken met kleine groepen (max 12 personen) zodat je nooit met meer dan 2 personen op een zak bezig bent!

Ik heb zelf geen handschoenen, kan ik wel meedoen?
Ja! Wij hebben handschoenen én binnenhandschoenen in diverse maten ter beschikking voor beginnende leden en mensen die voor een proefles komen. Mocht je van plan zijn om vaker te komen tijdens deze trainingen raden wij je aan om zelf een paar bokshandschoenen aan te schaffen.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je een keer meetrainen? Doe een keer mee en kijk of het wat voor jou is! Ik weet zeker van wel!

BOEK EEN PROEFLES

See you at Fightcamp!

-Ron

The following two tabs change content below.
Ron Verzijl heeft door de jaren heen een enorme passie voor fitness, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In 2011 is hij daarom begonnen zijn kennis uit te breiden d.m.v. het volgen van diverse opleidingen op het gebied van sport & coaching. Hierna is hij in 2012 aan het werk gegaan als personal trainer en heeft hij in 2014 zijn eigen sportclub geopend. “Mijn doel is mijn kennis en ervaring te delen om zo anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun fitness-doel!”

Laatste berichten van Ron Verzijl (toon alles)

Terug Naar Blog
« « » »

Categorieën