We gaan voor “het totale pakket”

Dat wil zeggen dat wij onze leden niet alleen maar sterk willen maken of gewicht willen laten verliezen. Nee, we gaan voor het creëren van totale fitheid. Lekker in je vel zitten op een gezonde manier!

Tijdens de training gaan we voor goud! De trainingen zijn altijd weer anders en we dagen de leden op een leuke, verantwoorde manier uit door gecertificeerde trainers.

Can-Do Fitness is begin 2014 opricht en gevestigd in Amersfoort. Op 01-07-2014 zijn de deuren opengegaan voor de eerste training.

 

 

 

Studio033-01_ABP1802Meet the trainer

Ik zal mezelf even voorstellen.
Mijn naam is Ron Verzijl en ben geboren en getogen in Dordrecht, Zuid-Holland.

Vroeger, als klein jochie, was mijn motoriek zeer slecht. Mijn knieën lagen constant open omdat ik altijd op de grond viel.
Om mijn balans en coördinatie te verbeteren, hebben mijn ouders mij judo lessen laten volgen. Met (letterlijk) vallen en opstaan werd ik steeds beter en begon ik steeds beter te bewegen.
Ik kreeg de smaak te pakken en ben naast judo ook karate en atletiek gaan beoefenen. Het was in deze periode dat mijn passie voor sport echt is ontstaan.

Tijdens het volgen van mijn MBO opleiding was ik volop met sport bezig en was mijn motorische achterstand eigenlijk niet meer merkbaar. Het was tijdens mij HBO studie in Breda dat ik de stap maakte om in militaire dienst te gaan, bij de Koninklijke Landmacht. Mijn droom achterna en het avontuur opzoeken bij de infanterie!

Inmiddels ben ik zo’n 12,5 jaar beroepsmilitair en bekleed ik een functie als instructeur in Amersfoort. Het coachen en begeleiden van mensen is één van mijn grote passies. Hier ben ik tijdens mijn huidige functie dagelijks mee bezig en haal hier veel voldoening uit.

Naast mijn militaire loopbaan ben ik al vanaf 2012, na het halen van de benodigde opleidingen, werkzaam als groepsinstructeur/ personal trainer. Hierin komen mijn 2 passies samen en ik vind het heerlijk om te doen.

Ik heb aan de levende lijve ondervonden hoe belangrijk sport en beweging kan zijn. Niet alleen voor de lichamelijke ontwikkeling , maar ook de geestelijke en mentale gezondheid.
Mijn doel is om mijn kennis en ervaring te delen en de levens van mijn klanten op een positieve manier te beïnvloeden!

Tevens sta ik ingeschreven als erkend personal trainer op de site www.personaltrainers.nl. Klik HIER voor mijn profiel.